19 mei 2008

Nikki

Gisteren (zondag 18 mei) ben ik met de meiden naar een concert van Nikki (winnares Idols 2008) geweest in St. Oedenrode.
Ik had een VIP kaart gekregen en de organisatie gevraagd of het mogelijk was nog 2 extra kaarten voor de meiden te ontvangen; dat was geen probleem, dus dat beloofde een leuke middag te worden.

We waren ruim op tijd (14:15uur) ren voordat we het wisten stonden we achter het podium al naast Nikki, die in werkelijkheid kleiner is dan je denkt als je ze op TV ziet.
Gewapend met kaarten en een pen, stonden Eva en Anouk als een van de eersten op een top-locatie voor het podium. Het duurde nog ruim een uur voordat Nikki op het podium kwam. Intussen waren er meer mensen gekomen en werd door de organisatie aangegeven dat Nikki en Nathalie (Charlene was helaas ziek) achter het podium stonden om voor de VIP gasten handtekeningen uit te delen. (en desgewenst op de foto). Daarna was iedereen vervolgens dus zijn mooie plekje kwijt en begon het verwerven van een strategische plek voor het podium opnieuw. Niet geheel naar tevredenheid van Eva hadden ze uiteindelijk toch een leuk plekje; met het hoofd in de hals, pal naast het podium; op "touch-distance".

Eindelijk daar kwam ze dan; ze werd nog eens uitbundig bedankt door de Burgermeester van "Rooi" en kreeg een fiets aangeboden van een lokale fietsenhandelaar. Vervolgens gaf ze een spetterend concert, wat een energie en wat een stem!!!! Verbazingwekkend. Ze is gewoon steen goed. Veel rock-nummers en vol overgave.
Nathalie zong ook nog een aantal nummers (ook samen met Nikki) een totaal ander mens, ook erg goed (en wat kan die gillen zeg !!)

Uiteindelijk zijn we net over zessen maar vertrokken, want we moesten nog helemaal naar huis, we moesten nog eten en ik moest de dames op tijd weer thuis brengen.
Het is nog tot laat in de avond doorgegaan in "Rooi", en de recensies op internet waren goed.

En kijk toch eens wat een mooie foto!!

Groetjes
Theo

Geen opmerkingen: