8 jun 2007

Uitslag onderzoeken 8 juni

Zo...., net terug van Dr. Vlot. en enigzins opgelucht.
Uitslag van het beenmerg onderzoek is goed, niets aan te zien,. (gelukkig....) Bloedwaarden zijn allemaal goed; geen bijzonderheden. Verder is uit de CT-scan gekomen dat er verder in de buikholte en tussen de longen niets bijzonders is te zien. In de hals zitten wel een paar verdachte klieren, en in de rechterlies is ook nog wat te zien. Deze plekken worden op korte termijn met een PET-SCAN nader onderzocht. Met een PET-SCAN is d.m.v. glucose precies te zien welke klieren normaal zijn en welke niet.
Verder is er vandaag ook een ECG (hartfilmpje) gemaakt om de conditie van het hart vast te stellen.
De PET-SCAN wordt wederom in Rijnstate gemaakt en de uitslag dient voor de 26e binnen te zijn. De 26e wordt alles besproken in het artsenteam met een prof uit de Radboud erbij. s'avond gaat Dr. Vlot mij dan bellen om te bespreken wat eruit is gekomen. Het zal in ieder geval een CHOP-R chemokuur worden en afhankelijk van de uitkomst van de PET-SCAN een kuur van 3 of 8 maal.
Op 27 juni heb ik in ieder geval de intake voor de chemo met een onkologisch vergleegkundig, en voor vrijdag 29 juni staat dan de eerste chemokuur gepland.

Tot zover; we zijn best wel een beetje opgelucht nu, en op de terugweg even een ijsje gegeten bij La Calamita.

De opstelling is zo goed als bekend, en het startsignaal zal binnenkort volgen. Ook begint de tribune al aardig vol te stromen met supporters.


(het weer op vrijdag 8 juni: zonnig en tropisch warm, temperatuur ca. 31 graden)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Theo,

Dat zijn voorlopig positieve berichten, alvast succes met de behandelingen die komen gaan. De muziek (Excelsior) heeft plaatsgenomen op de tribune om af en toe voor een vrolijke noot te zorgen!

Anoniem zei

Hoi Theo,
Zoals je ziet en natuurlijk al wist,zitten wij ook op de tribune en samen met de andere supporters vormen wij de zogenaamde 13e man en zorgen voor de morele steun die jij(jullie) de komende tijd hard nodig zulen hebben,maar als het nodig zijn wij bereid om ook even het veld op te komen om jouw te helpen deze wedstrijd te winnen.
Succes met je behandelingen en in ieder geval tot zondag.
Bert en Frieda

Anoniem zei

Hier nog een berichtje vanaf de tribune. Fijn om te horen dat de uitslag vandaag enigzins is meegevallen. Succes met de volgende stappen.
Tot zondag, Groetjes Tim en Nicole